Skönt med bra hjälp

Det är inte alla gånger helt lätt att få det som man vill. Jag sliter dagligen med att hinna med alla saker som jag vill ha gjort, och de flesta gångerna så hinner jag inte. Snarare blir jag glatt överraskad en dag då alla punkter är avkryssade vid dagens slut. Det händer inte speciellt ofta, men jag arbetar så hårt som möjligt och försöker hitta lösningar på hur det ska bli fler sådana dagar. Ett bra sätt att lösa det på är att köpa hjälpmedel till vardagens olika sysslor, och där har jag verkligen sparat mycket tid. Här kommer de maskiner som har sparat mig allra mest tid!

Diskmaskin
Jag har länge tvingats stå och diska för hand, vilket jag egentligen inte har något emot eftersom att det är ganska mysigt. Problemet är dock att det är en tidsslukare av rang, och speciellt om det är väldigt mycket disk. Det betyder helt enkelt att det blir väldigt mycket tid till något som faktiskt kan lösas snabbare på andra sätt. Med diskmaskinen behöver jag bara ställa in och trycka på knappen, så har jag sparat en halvtimme, minst.

Matberedare

kitchenaid
Matberedare från KitchenAid

En matberedare fungerar precis som den heter, den bereder mat. Det som jag speciellt gillar med den är att jag inte längre behöver stå och hacka och skiva olika saker, det tar helt enkelt för mycket tid av dagen att göra det. Då är det bara att koppla in matberedaren, och här har jag också lärt mig vikten av att ha kvalité i produkterna. Därför köpte jag en lite dyrare beredare från KitchenAid, och det har jag inte ångrat en enda sekund!

Kommentarer stängda.