Indelning med draperi?

Som det är nu så är mitt vardagsrum både vardagsrum och samtidigt också arbetsrum, något som jag klagat över tidigare. Jag sade då att jag helst av allt skulle vilja ha ett separat arbetsrum att arbeta i, men att det skulle kräva att jag i så fall skaffade en ny lägenhet, med ett rum mer än den nuvarande. I och för sig något som jag har lite vaga planer på att göra, men vad göra fram tills dess? Jag är ju som sagt inte helt nöjd med den nuvarande situationen.

Men så kom jag på något som egentligen är ganska så självklart, och som brukar vara ett av de vanligaste inredningstipsen man stöter på online: avdela större rum med hjälp av draperier! Det är faktiskt något som är värt att prova på, även om det kommer att kräva en hel del planerande. Alla sladdarna till datorn måste ju fortfarande gå att dölja någorlunda. Men i teorin är det inte alls någon dum idé. Själv har jag aldrig provat på att avdela rum med skynken eller draperier förut, och är inte helt säker på vad som fungerar bäst. En lucka i mitt inredningskunnande helt enkelt!

Vilken sorts tyg passar bäst? Hur fäster man det? Det är frågor som jag måste hitta svar på innan jag ens kan börja att mäta för att se om det hela är genomförbart. Men samtidigt är det inspirerande att prova på något helt nytt i inredningsväg, och det kommer att bli riktigt spännande. Vi får se om det hela fungerar!

Kommentarer stängda.