Dags för nya gardiner

gardinerAtt tvätta är inte någonting som jag tycker är speciellt roligt, och tyvärr är det så att jag inte alltid sköter det så bra som jag borde. Nu senast har mitt slarv lett till att mina gardiner inte längre ser så vidare bra ut. Eftersom jag anser mig vara lite av en perfektionist när det kommer till inredning, så kan vi givetvis inte ha det på det viset. Dags att försöka hitta några nya gardiner som passar ihop med den övriga inredningen. På sätt och vis var det här bra, eftersom jag ett tag nu varit lite småmissnöjd med de gamla gardinerna. De kändes inte riktigt rätt, helt enkelt, och egentligen borde jag redan ha bytt ut dem. Kanske var det ett tecken från ovan att tvätten förstörde dem?

Var jag ska köpa gardinerna vet jag dock inte riktigt. Gardiner är ju en viktig del av min inredning, men ändå den del som känns lite mindre spännande. Jag är mer intresserad av möbler och andra ”hårda” saker egentligen. Men jag har hittat ett ställe – Textilgallerian som säljer gardiner på nätet, som verkar ha ett riktigt bra utbud, och dessutom möjligheten att få gardinerna måttbeställda. Antalet olika tyger att välja mellan är också tilltalande, båda mönstrade och enfärgade. Jag tror nog att jag kommer att lägga in en beställning hos dem, om det visar sig att det har ett gardintyg som kommer att passa in i min inredning. Dessutom har de en del spännande mattor, så kanske blir det en ny matta också.

Kommentarer stängda.