Dags för ny säng?

En kontinentalsäng är något som jag funderat på att skaffa mig ett tag nu, både för att de ser bra ut och enligt uppgift ska vara mycket bekväma. Dessutom har ju kontinentalsängar den fördelen att de är rätt så stora, och jag tycker om att ha ordentligt med utrymme när jag ska sova. Jag har letat runt på nätet ett tag nu, och tror att jag bestämt mig för vilket märke jag vill ha i alla fall: Hilton lyxsängar. De känns både stilrena och snygga och väldigt tidlösa. Jag tror inte att jag kommer att trötta på dem i första taget (men man vet ju aldrig…). Dessutom finns det ett spännande tillbehör: en sängkista. En sådan har jag alltid velat ha, och då den matchar Hilton-sängarna perfekt så talar mycket för att det kommer att göras ett inköp av säng och kista snart.

Den jag tror det kommer att bli är denna sängen. Det finns visserligen en som är 180 centimeter bred, men den skulle nog vara aningen för stor för mitt sovrum. Möjligen är det så att jag kommer att få gå ner till 140 centimeter. Det är bara att ta fram måttbandet och börja mäta. Om nu någon skulle tycka att en 160 centimeter bred säng är lite överdrivet för någon som är singel så kan jag meddela att så inte är fallet. En stor säng leder, i alla fall för mig, till att nattsömnen förbättras ett snäpp eller två.

Kommentarer stängda.