Alla dessa sladdar

kablarEtt av de större problemen i min lägenhet när det gäller inredning är alla olika sladdar. Det handlar om två datorer, tre skärmar, ett antal externa hårddiskar och mycket annat, som gör att det krävs skarvsladdar. Dessa är alltid ett problem om man vill att de ska synas så lite som möjligt. Samma sak gäller för övrigt sladden till bredbandsuttaget, och det är helt enkelt så att jag inrett mitt kombinerade arbets- och vardagsrum med utgång från sladdarna. Det är helt enkelt den bästa lösningen om man vill försäkra sig om att de är så osynliga som möjligt. Sladdarna gömmer sig nu bakom soffor och bokhyllor på väg ned till eluttaget. En inte helt optimal lösning då soffan inte riktigt står där jag vill att den ska stå. Men bra mycket bättre än alternativet med en massa synliga sladdar och skarvsladdar… brrr!

Men egentligen är det så att jag borde flytta till en större lägenhet. En med sovrum, vardagsrum, arbetsrum och kök. Det kanske låter nästan lite överdrivet för en som är singel och egentligen inte har så mycket behov. Men jag vill helst bo så stort som möjligt, och att kombinera vardagsrum med arbetsrum är ingen höjdare i mitt tycke. De ska ju inredas enligt olika principer! Som det är nu så fungerar det inte riktigt som jag vill att det ska. Jag har helt enkelt fått göra det bästa av situationen. Men ett par tusenlappar extra i månaden i hyra skulle en större lägenhet helt klart vara värd, om jag kan hitta en.

Kommentarer stängda.